Kikötözte, megerőszakolta és leitatta rokona kislányát egy férfi - nevelési célzattal

2016. június 23. csütörtök 13:17

Kikötözte, megerőszakolta és leitatta rokona kislányát egy férfi - nevelési célzattal

Saját rokonának kiskorú gyermekét erőszakolta meg egy férfi "nevelési célzattal" 2014-ben, amibe a gyerek szülője is beleegyezett. Az ügyet pénteken tárgyalják a Pécsi Törvényszéken, ítélethirdetés is várható.

A vádirat szerint az két vádlott rokoni kapcsolatban áll egymással. A másodrendű vádlott testvérének fia és az elsőrendű vádlott 2013 tavaszán közös
munkahelyen dolgoztak, ott találkoztak és vették fel egymással a kapcsolatot. Kapcsolatukat az is erősítette, hogy mindketten gyülekezeti tagok voltak, de nem egy gyülekezetben.

2013-ban ezt követően a I.rendű vádlott heti rendszerességgel látogatta a II.rendű vádlottat a lakásán, ahol utóbbi kiskorú lánya is lakott. Az I.rendű vádlott fél év alatt bizalmas, személyes kapcsolatot alakított ki a II.rendű vádlottal, valamint „próbálta jó útra téríteni" a későbbi sértettet.

2014 nyarán a vádlottak megállapodtak abban, hogy az I.rendű vádlott a sértettet kikötözi az ágyra és szexuális cselekményeket végez vele „nevelési célzattal", hogy a gyermek ne legyen prostituált és „megtapasztalja azt, hogy milyen érzés, ha elrabolják és megkötözik".

Az I.rendű vádlott a gyermekkel a lakás egyik szobájába ment, ahol levetkőztette és kezeit a falvédőhöz kötözte. A sértett ellenkezett, folyamatosan segítségért kiáltott, de a II. rendű vádlott a történtek alatt nem ment be a szobába.

A gyermek az erős fizikumú vádlottal szemben nem tudott ellenállást kifejteni.

E cselekményt követően az I. rendű vádlott felvetette, hogy próbálják ki, milyen mennyiségű alkoholt tud elfogyasztani a kiskorú sértett. A II.rendű vádlott beleegyezett, ezért felváltva kínálták vörösborral és pálinkával, lerészegítették. Ez után az I.rendű vádlott további szexuális cselekményeket végzett a sértettel.

2014 nyarától október közepéig az I.rendű vádlott több alkalommal simogatta, fogdosta a kiskorú sértettet zavartalanul a II.rendű vádlott tudtával.

Az ügyben perbeszédek és ítélethirdetés várható.

Forrás: Pécsi Törvényszék