Kiderült, mennyiért lehet megvenni az Orfűi Aquaparkot, nyilvános a kikiáltási ár

2020. július 28. kedd 14:30

Kiderült, mennyiért lehet megvenni az Orfűi Aquaparkot, nyilvános a kikiáltási ár

2016-ban még az év fürdője volt, szerette nagyon sok pécsi, baranyai és helybeli, idén azonban már nem nyitott ki az akvapark Orfűn. A tulajdonos, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV). elárverezi, a licit egymilliárd 86 millió 281 ezer forintról indul.

 

 

Amint arról hírt adtunk, bár javában tart a strandszezon, a megye egyik legkedveltebb fürdője, az évente több mint százezer látogatót fogadott Orfűi Aquapark nem nyitott ki, sőt, a jövője is bizonytalan.

A tulajdonos, az MNV mindössze állagmegóvási munkálatokat végeztetett, majd bejelentették, hogy nyilvános árverésen próbálják meg értékesíteni az akvaparkot.

 

A licitálható tételeket a hivatalos EAR felületen (e-arveres.mnv.hu) találják meg az érdeklődők, az értékesítések szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az árverési hirdetményben tájékozódhatnak.

A kikiáltási árat hétfőn hozták nyilvánosságra. A licit egymilliárd 86 millió 281 ezer forintról indul, kettőmillió a licitlépcső. 

Licitálni augusztus 6-án reggel nyolctól lehet, egészen tizedikéig, egészen pontosan aznap 21 óráig.

Aki megszeretné nézni, mire költi a százmillióit, arra szerdán lesz másfél órája, a létesítményt délután kettő és fél négy között vehetik szemügyre az érdeklődők.

 


 

M. B. - Fotó: MTI(archív)