Ki viszi haza Illést, a kicsit még bizonytalan, ámde nagyon bújós keverékkutyust? Videó!

2018. február 13. kedd 15:37

Ki viszi haza Illést, a kicsit még bizonytalan, ámde nagyon bújós keverékkutyust? Videó!

Kutyás társkereső-sorozatunk - amelyben a Misina Természet és Állatvédő Egyesület menhelyén várakozó kutyák közül mutatunk be néhányat, ezzel is segítve, hogy mielőbb egymásra találhassanak leendő gazdijukkal - második részében Illést, az egyéves schnauzer-keverékkutyát mutatjuk be.  

Mielőtt Illéssel foglalkoznánk, kezdjük egy jó hírrel: Bonitát, az első részben bemutatott puli jellegű kutyust elvitte egy nagyon rendes család. Ő már boldogan játszik új társával, a család másik pulijával és élvezi a szerető légkört. Reméljük minden bemutatott kutyus is ilyen gyorsan kerül megfelelő, szerető helyre!

Na de következzen Illés. Ő egy nagyon kedves, egyéves kan kutya, aki elsőre kissé bizonytalan, de egy kis simogatás és szeretgetés után nagyon ragaszkodó lesz.

Ivartalanított, megkapta az oltásokat és a mikrochipet is. Őt január közepén találták Pécsett, azóta a menhelyen várakozik nagy bociszemekkel.

Itt érdeklődhet

A Misina Természet- és Állatvédő Egyesület címe: 7691 Pécs-Somogy, Pajtás u. 17.E-mail: [email protected] és [email protected] Postacím:
7601 Pécs Pf.: 116. Telefon/Fax.: 72/337-035 vagy 06-20-217-3653

Illés egy schnauzer jellegű, körülbelül 20 kilós kutya. A schnauzerek tulajdonsága a német juhászkutyáéval hasonló, nagyon jó őrző-védő kutyák. Intelligens típus, s egy gazdához kötődik. Illést illetően figyelni kell arra, hogy zajos környezetbe ne nagyon vigyék, mert a hangosabb megmozdulásoktól ijedezik, összerezzen.

Kültéren és beltéren egyaránt tartható, nagyon szeret pihenni is, az új gazdi karjaiban biztosan jól fogja érezni magát. Illés jelenleg több kutyussal van egy kennelben, akikkel már összeszokott, viszont ismeretlen kutyákkal néha meggyűlik a baja, így ha valaki már meglévő kutya mellé szeretné elvinni, először szoktassa össze társával.
 

Örökbe fogadni minden nap reggel nyolc és délután négy óra között lehet. Ha valaki csak kutyát szeretne sétáltatni, reggel kilenc és dél között, valamint fél kettő és fél négy között várják a menhelyen.

Pauska Petra