Késsel és erőszakkal csábította volna vissza a nőt

2021. október 10. vasárnap 09:58

Késsel és erőszakkal csábította volna vissza a nőt

A rendőrök elfogták azt a férfit és társát, akik személyi szabadságában korlátoztak egy nőt Pécsett - olvasható a police.hu oldalon.


Mint írják, a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 51 éves és egy 24 éves pécsi férfit. Az idősebb férfit elhagyta az élettársa, ezért október 8-án 17 óra 30 perc körül vejével megjelent Pécsett, egy Siklósi úti háznál, hogy megkeresse a nőt.

Az egyik lakásban meg is találták az asszonyt, de ő nem akart kibékülni volt párjával, ezért akarata ellenére próbálták onnan elvinni. Az 51 éves férfi elővett egy kést, amellyel többször a nő felé szúrt, majd társával a hajánál, illetve a karjánál fogva húzta ki az utcára a sértettet, akit ezután az autójukba akartak tuszkolni.

A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállításukat követően kihallgatták őket. Ellenük személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a nő védelme érdekében pedig ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el a volt élettárs ellen.

EQM - police.hu