Játszótéren elégítette ki magát a perverz férfi

2017. szeptember 14. csütörtök 15:30

Játszótéren elégítette ki magát a perverz férfi

A Pécsi Járásbíróság szeptember 13-án elítélt egy férfit, mert önkielégítést végzett egy játszótéren, emellett számos helyen viselkedett botrányosan.

A vádlott férfi 2016. május 9-én a berkesdi művelődési ház mögött található játszótéren, a padon ülve 10-15 méterről figyelte az ott közmunkásként dolgozó sértett nőt és önmagát simogatva, nadrágját letolva önkielégítést végzett.

A sértett ezt észlelte, szólt a munkavezetőnek, aki a vádlottat elzavarta a helyszínről. Körülbelül 20 perccel ezután a vádlott egy másik közeli épület mellett ismét megjelent és folytatta a tevékenységét a korábbi és még egy sértett előtt, akik elzavarták a helyszínről.

2016.május 10-én a vádlott saját udvarán, a szomszédja előtt tette ugyanezt, valamint egy a ház előtt elhaladó sértett nő előtt is.

2016. június 16-án egy gyermekét babakocsiban tologató nőt észlelve a vádlott az utcában található tuják mögött elbújt és szintén saját nemi vágyának felkeltésére, kielégítésére irányuló cselekményeket végzett. A sértett észlelte a vádlott cselekményét.

2016 év nyarán a vádlott, saját házának udvarán úgy, hogy azt szembe szomszédja, és az utcán elhaladó nők észleljék, hetente 3-4 alkalommal rendszerint ittas állapotban, saját nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából tanúsított a fentiekhez hasonló magatartást.

Forrás: Pécsi Törvényszék