Indulhat a visszaszámlálás: több ezer bulizni vágyót várnak este a Széchenyi térre

2018. december 31. hétfő 09:35

Indulhat a visszaszámlálás: több ezer bulizni vágyót várnak este a Széchenyi térre

Ha nincs jobb ötlet, vagy ha ez a legjobb: amennyiben Pécs főterén töltené bárki az év utolsó napjának utolsó óráit, ahhoz a szervezők az eddigi években is tapasztalt óévbúcsúztató és újévköszöntő hangulatot garantálják. 

 

Az adventi hangulat a szervezők reményei szerint átvezet az ünnepek után az újévi mulatságba, és a berendezett tér karácsony után is megtelik élettel.

A kitelepült árusok, vendéglátók egészen szilveszter napjának utolsó órájáig kiszolgálják a kikapcsolódni vágyókat. Esténként vásári hangulat, forralt bor várja a közönséget, amely az év utolsó napján együtt búcsúztathatja el az óévet, és együtt köszöntheti az újévet.

A Széchenyi téren az első fellépő a kétszeres Fonogram-díjas rapper, Deniz és zenekara lesz, akik 21 órakor állnak színpadra.

22.45-kor az ország legpörgősebb rockabilly zenéjét játszó bandája, a Mystery Gang lép fel, akik várhatóan nagyon meg fogják táncoltatni a pécsieket.

A koncertek után éjfélkor felcsendül a Himnusz, majd jön a tűzijáték!

Az újévet a hazai elektronikus zenei színtér két legendás előadójával, DJ Sterbinszkyvel és DJ Szeiferttel köszönthetjük, akik egy háromórás műsorral készülnek.

 

Forrás: ZsÖK