Hoppál Péter megköszönte a pécsi vállalkozók javaslatait

2020. április 06. hétfő 14:58

Hoppál Péter megköszönte a pécsi vállalkozók javaslatait

Pécs fideszes országgyűlési képviselője múlt héten felhívással fordult a városban működő vállalkozásokhoz, amelyben azt kérte, juttassák el hozzá a koronavírus-járvány miatt keletkezett problémáikat, s a megoldásról szóló javaslataikat is. Most megköszönte az érintettek vélemény-nyilvánítását.

 

 

"Engedjék meg, hogy köszönetet mondjak mind azon pécsi cégeknek, vállalatoknak, családi vállalkozásoknak, akik az elmúlt hét; az elmúlt 10 nap során megtiszteltek bizalmukkal és megírták, hogy milyen problémákkal küzdenek most a koronavírus-járvány időszakában.

 

Kollégáink, illetve egy professzionális elméleti és gyakorlati közgazdászokból álló team vasárnap összesítette az egy hét alatt beérkezett javaslatokat és ezeknek zömét szelektálni tudtuk és továbbítottuk részben a Miniszterelnökség, részben pedig a Pénzügyminisztérium irányába, de vannak olyan felvetések és javaslatok, amelyek tipikusan pécsi illetőségűek.

Szeretnénk majd az önkormányzat, a kereskedelmi és iparkamara és ha olyan helyzet van, akkor a multinacionális cégek irányába is közvetíteni az Önök javaslatait.

Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy együttműködtek és hogy ez a konzultáció létrejöhetett, így most egy komoly problématérképet látunk , nagyjából 100 helyi vállalkozás, leginkább mikro- és kisvállalkozás, többségében társas vállalkozások, de egyéni vállalkozások irányából is arról, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzet milyen problémákat jelent a pécsi vállalkozások számára.

Bízom abban, hogy minden címzett, ahova postázni tudtuk az Önök javaslatait, mérlegeli és a döntéshozatalban számon tartja és figyelembe fogja venni azokat a javaslatokat, amiket Önöktől kaptunk.

Vigyázzanak magukra", írta Hoppál Péter Facebook-oldalán .

EQM