Hoppál Péter is megkezdte az aláírások gyűjtését, minden háztartást felkeresnek

2018. február 19. hétfő 10:36

Hoppál Péter is megkezdte az aláírások gyűjtését, minden háztartást felkeresnek

Sajtótájékoztatón jelentette be hétfőn Hoppál Péter országgyűlési képviselő, a 2. számú választási körzet Fidesz-KDNP-s jelöltje, hogy elkezdik gyűjteni a támogató aláírásokat, adta hírül a PécsMa.hu  

- Ebben a pillanatban vettem át a választási íveket, a mai naptól elkezdjük a támogatói aláírások gyűjtését - mondta hétfő reggel Hoppál Péter, a Baranya 2-es választási körzet Fidesz-KDNP-s jelöltje a választási irodán.

Az országgyűlési képviselő elmondta, a körzethez tartozó Pécsett, Kozármislenyben, Komlón és a 15 községben több száz önkéntes aktivistájuk keresi fel a választópolgárokat. Mint fogalmazott, az a cél, hogy minden háztartásba eljussanak és a polgárok támogatását kérjék.

- Úgy véljük, a programunk és az országépítő eredmények predesztinálnak arra, hogy összefogva az itt élőkkel folytathassuk a kormányzati munkát - vázolta Hoppál Péter. A képviselő kiemelte: 2010-ben egy csődközeli helyzetben álló országot vettek át, mára prosperál a gazdaság, folytatódnak az adócsökkentések, egyre több jut a családoknak, a rezsicsökkentés pedig Európa-szerte egyedülálló lépés volt.

Hoppál Péter ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, a legnagyobb nézetkülönbség az ellenzékkel a migráció kérdésében van: a határvédelmi kerítés biztonságot jelent az országnak, az ellenzék azonban ezt le akarja bontani. Mint hangsúlyozta, nem szabad feladni hazánk biztonságát, gyermekeink, unokáink jövőjét. Ahogy a miniszterelnöki évértékelőn is elhangzott, az a Fidesz-KDNP véleménye: „Nekünk Magyarország az első", mondta Hoppál Péter.

Forrás: PécsMa.hu