Haracsi Alexandra lett az idei Pécs Szépe, udvarhölgyei Farkas Vivien és Kovács Nikolett

2016. április 24. vasárnap 09:05

Haracsi Alexandra lett az idei Pécs Szépe, udvarhölgyei Farkas Vivien és Kovács Nikolett

Éjszakába nyúlóan zajlott szombaton este a Pécs Szépe Szépségverseny döntője a Zsolnay Negyed E78-as termében. A verseny végén a pécsi Haracsi Alexandra fejére került a korona, a második helyen a pécsi Farkas Vivien, a harmadikon a villányi Kovács Nikolett végzett. A közönség díját a pécsi Berkes Patrícia kapta. A Pécsi Újság.hu illetve a Mohácsi Újság.hu szavazását Major Dóra nyerte. 

Teljesen megtelt szombaton este a Zsolnay Negyed E78-as terme, ahol a Pécs Szépe Szépségverseny döntőjét rendezték.

A megméretés utolsó körében tizenegy lány állt a zsűri és a közönség elé. A versenyzők egy hónapon át tartó felkészülést követően három fordulóban, neves divatcégek ruháiban (alkalmi-, menyasszonyi öltözékben, illetve fürdőruhában) vonultak fel.

Az éjszakába nyúló versenyen a közönség díját a 18 éves pécsi középiskolás Berkes Patríciának adták át

A zsűri - a tagok között a divat és szépségipar területén dolgozók, a szponzorok és a pécsi közélet képviselői is helye kaptak - döntése alapján Pécs Szépének Haracsi Alexandrát (képünkön középen) választották. A 21 éves lány pécsi, szakácsként dolgozik egy étteremben a megyeszékhelyen.

A második helyen a 22 éves pécsi Farkas Vivien (képünkön jobbra az első sorban), míg a harmadikon a villányi illetőségű, 21 éves Kovács Nikolett (képünkön balra) végzett.

A versenyt megelőzően a Pécsi Újság.hu és a Mohácsi Újság.hu is szavazást indított. Voksolásunkat Major Dóra nyerte:


Major Dóra a szavazatok 21százalékát kapta olvasóinktól, a második helyen Kovács Nikolett zárt 18 százalékkal, míg a harmadik Fenyvesi Tímea lett 13 százalékkal.

M. B. - Fotó: Dittrich Éva