Felkészültebbek az ügyintézők a megyei kormányablakokban

2017. szeptember 03. vasárnap 17:30

Felkészültebbek az ügyintézők a megyei kormányablakokban

Képzéssel segítik a kormányablakokban dolgozó munkatársak felkészülését a gyors, pontos és szakszerű ügyintézésre. Ezúttal Kaposváron vehették át nemrég az ügyfélszolgálati tanulmányok elvégzését igazoló oklevelüket Baranya megye kormányhivatalának állami tisztviselői.

Ma már több mint 1500 féle ügykörben kell eljárniuk azoknak az ügyintézőknek, akik az egyablakos ügyintézési rendszerben, a kormányablakokban dolgoznak. A feladat alapos technikai és szakmai felkészültséget kíván. A munkatársak képzése „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése" című kiemelt projekt keretében zajlik.

A kaposvári oklevélátadó ünnepségen Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkára is köszöntötte a képzést sikeresen elvégző 22 baranyai kollégát. A hallgatóknak Müllerné dr. Juhos Bernadett, a Baranya Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és dr. Tarnai Nikoletta, a Tolna Megyei Kormányhivatal igazgatója is gratulált.

EQM - Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal