Fábry Sándor tartja drMáriás kiállításának következő exkluzív tárlatvezetését

2016. október 19. szerda 15:00

Fábry Sándor tartja drMáriás kiállításának következő exkluzív tárlatvezetését

drMáriás Meg fogsz Gyógyulni! című kiállításának második, exkluzív tárlatvezetését Fábry Sándor fogja tartani az m21 Galériában.

drMáriás festményei az utóbbi években szinte a hétköznapok részévé váltak. Alkotásai, amelyek harsányan reagálnak közéleti személyekre és eseményekre - teljesen új művészeti formát honosítottak meg, egy olyat, amely beleszól, hozzászól, közbeszól, értelmez és válaszra késztet. Napilapok címoldalain, kereskedelmi tévéadásokban, vezető kiállítóhelyeken, bulvárlapokban, valamint irodalmi lapokban és képzőművészeti folyóiratokban, s a közösségi média megannyi formájában találkozni velük. Képei megtalálhatók múzeumi és magángyűjteményekben, politikusok dolgozószobáiban, vállalkozók nyaralóiban, külvárosi lakásokban, alternatív klubokban, üzlethelyiségekben, fiatal művészek közösségi tereiben és egyebütt, sokak számára elviselhetőbbé, vidámabbá, szebbé és igazabbá téve azt a világot, amelyben élünk.

A művész képeit exkluzív tárlatvezetéssel is meg lehet tekinteni. Ez alkalommal a kiállítóművész barátja, Fábry Sándor mutatja be a képeket.

A tárlatvezetésen maximum száz fő vehet részt, ezért érdemes mihamarabb megvenni az 1800 forintos belépőjegyet.

Képünkön: Fábry Sándor és drMáriás.

 

Forrás: ZSÖK