Éjszakai műszak: meglátogatta a pécsi mentősöket szilveszterkor Őri László alpolgármester

2019. január 01. kedd 19:19

Éjszakai műszak: meglátogatta a pécsi mentősöket szilveszterkor Őri László alpolgármester

Az esztendő utolsó napján az éjszakai műszakra készülő pécsi mentőszolgálat munkatársait látogatta meg a város alpolgármestere. Őri László karácsonykor a központi felnőtt és a gyermek háziorvosi ügyeleten dolgozóknak mondott köszönetet a város nevében. Ők az év azon napjain is dolgoztak, amelyeken legtöbbünk a család és barátok körében ünnepelt. 

 

 

Szendvicseket és alkoholmentes pezsgőt vitt magával Pécs alpolgármestere szilveszterkor a pécsi mentősöknek.

Az alpolgármester hagyományt követ a látogatásaival, hiszen évek óta felkeresi a pécsi egészségügyben dolgozókat ezekben a napokban. Karácsonykor a háziorvosi ügyeleten volt látogatóban.

Úgy véli Őri, hogy az egészségügyben dolgozók, és különösen a mentősök nem csak az év utolsó napjaiban végeznek megfeszített munkát, hanem az esztendő 365 napjában napi 24 órában.

- Ezért a kiemelt helytállásért tartozunk mindannyian köszönettel nekik karácsonykor és az óév utolsó napján - mondta az alpolgármester. A mentősök kapcsán hangsúlyozta: idén mindeddig több mint 40.000 alkalommal vonultak ki Pécsett és Baranya megyében.

- Köszönet illeti az ügyeletes orvosokat és a mentősöket, valamint mindenkit, aki az egészségügyben dolgozik, szolgálatot teljesít - mondta Őri László a látogatások kapcsán.

Forrás: Pécs önkormányzata