Együtt gokartozhatunk Michelisz Norberttel, a bevételt jótékony célra fordítják

2018. július 30. hétfő 17:50

Együtt gokartozhatunk Michelisz Norberttel, a bevételt jótékony célra fordítják

Találkozz a M1RA csapattagjaival, nézd meg a Hyundai i30 N TCR versenyautót, és még egy jótékonysági gokartversenyen is részt vehetsz Michelisz Norberttel és Nagy Dániellel! Az eseményre augusztus 11-én kerül sor Pécsett, a Kart Aréna Gokart Stadionban. 

 

Közös közönségtalálkozót szervez a TCR International Series tavalyi bajnokcsapata, a M1RA és 2017-ben a világ legjobb túraautósának megválasztott Michelisz Norbert. Augusztus 11-én 10:30 és 16 óra között lehet találkozni velük Pécsett a Kart Aréna Gokart Stadionban (Tüskésréti út 36.).

A látogatók megnézhetik a M1RA kamionját, valamint a TCR Európa-kupában szereplő Hyundai i30 N TCR versenyautóját, és lehet fényképezkedni a csapat által nyert kupákkal. A pontos programról és érdekességekről a Facebookon lehet informálódni a következő linken, amelyre folyamatosan kerülnek majd fel a hírek:
https://www.facebook.com/events/1471242292981388/

A közönségtalálkozó keretén belül gokartverseny is lesz, amelynek jótékony célja van: a beérkező nevezési és előselejtezős díjakból, valamint a szervezők felajánlásaiból a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány Koraszülött Mentőszolgálat részére diagnosztikai eszköz vásárlására kerül sor.

Forrás: michelisz.hu