Durván megvert egy nőt egy komlói férfi

2018. június 21. csütörtök 10:16

Durván megvert egy nőt egy komlói férfi

A Komlói Járásbíróság szerdán kihirdetett ítéletével a vádlottat súlyos testi sértés bűntette miatt 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette, és kötelezte a büntetőeljárás során felmerült bűnügyi költség megfizetésére. 

A vádlott férfi egy komlói parkolóban szóváltásba keveredett a sértett nővel, aki szabálytalan parkolása miatt lefényképezte az autóját. A vádlott ezen felháborodott, kiabálni kezdett a sértett nővel, akit egy alkalommal, tenyérrel az arcán megütött. A sértett egyensúlyát vesztette, és ráesett a járda padkájára.

A szóváltás közben a sértett édesapja - aki járóbottal közlekedik - kiszállt a sértett autójából és kérdőre vonta a vádlottat, azért mert megütött egy nőt. A vádlott a sértett édesapja felé indult, aki járóbotját védekezően maga elé tartotta. A vádlott a botot kivette a kezéből, majd eldobta és a helyszínről eltávozott.

A sértett nő a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket, borda- és csigolyatörést szenvedett.

Forrás: Pécsi Törvényszék