Digitális formában folytatódnak a képzések a Baranya Megyei Vállalkozói Központ szervezésében

2020. április 06. hétfő 14:26

Digitális formában folytatódnak a képzések a Baranya Megyei Vállalkozói Központ szervezésében

Csatlakozva a Maradj Otthon akcióhoz, a Baranya Megyei Vállalkozói Központnál (BMVK) is meghozták azt a felelősségteljes döntést a járvány tovább terjedésének megakadályozása, lassítása érdekében, hogy a Tanulási Központjainkban folyó és szervezés alatt álló személyes részvétellel zajló képzéseinket határozatlan időre felfüggesztettük. A képzések digitális formában folytatódnak.

 

 

- Számunkra az első, hogy óvjuk és védjük munkavállalóink és a képzésben résztvevőink egészségét - közölte Pohl Marietta, a BMVK ügyvezető igazgatója.

- Cselekedni és dolgozni akarunk ezen nehéz időszakban is, melynek keretében kínálunk megoldást, a bárhonnan elérhető, online módon elvégezhető képzések formájában.

Weboldalunkon elérhetőek az általunk kínált azonnal indítható e-learning tananyagok, melyek száma hétről-hétre folyamatosan bővül. Bevezetjük a „E-kontakt" képzéseinket, melyek célja, hogy távoktatás formájában, egy korszerű informatikai rendszeren keresztül tudjuk csoportba szervezve egyidőben, távoli hozzáférés keretében elsajátíttatni az azonnal használható tudást a képzésben résztvevő hallgatóink számára.

Az „E-kontakt" képzéseik révén a „virtuális Tanulási Központjainkban" egyidőben csoportos óráik szervezésével biztosítják a széles körű képzéseiket a magánszemélyek és a hazai munkáltatók foglalkoztatottjai számára.

- Tehát munkánkat folytatjuk, nem állunk meg, hiszünk abban, hogy a megfelelően képzett, korábban szerzett tudását aktualizáló magánszemélyekre, munkavállalókra ezen nehéz időkben még nagyobb szükség van. Mi ebben kívánunk segítségre lenni.
Kövessék nyomon honlapunkat , böngésszenek „E-kontakt" képzéseink között és jelentkezzenek mihamarabb, hogy ne maradjanak le ingyenesen elérhető, versenyképes tudást biztosító képzéseinkről: https://nyitok.hu/kepzesiprogramok

Az e-learning képzéseinkre a NYITOK honlapján van lehetőség regisztrálni, ahol nyomon lehet követni a folyamatosan bővülő képzési palettát: https://nyitok.hu /elearning_kepzesek.

Visszavárjuk Önöket! Tegyünk együtt a sikeres jövőért!
Vigyázzunk egymásra és aki teheti maradjon otthon!

(x) - Fotó: MTI/Szigetvári Zsolt