Csillagtúra az Isztrián

2014. szeptember 24. szerda 18:30

Csillagtúra az Isztrián

Az Isztriai-félszigeten két ország osztozik. A déli és középső részek Horvátországhoz tartoznak, míg a félsziget északi része a tulajdonképpeni szlovén tengerpartot jelenti. A két szláv népen kívül sokfelé találkozunk az olasz kultúra nyomaival, hiszen az Isztria évszázadokon keresztül a Velencei Köztársaság része volt, illetve a két világháború között is Olaszországhoz tartozott. A tengerparti városokban az olaszajkúak voltak többségben, ez a magyarázata az olaszos óvárosoknak, a velencei Szent Márk-bazilika Campaniléjére emlékeztető harangtornyoknak. Az utazás során utasainknak igyek­szünk megmutatni Belső-Isztria kevéssé ismert, ugyanakkor nagyon hangulatos tájait, településeit is, ahol viszont inkább a szláv kultúra emlékeivel találkozhatunk. 

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as, 72/210-006-os számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533, 72/210-006.  

Időpont:
okt. 28 - nov. 01. 

Részvételi díj:
62.800 Ft/fő

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata)

Szállás: 4 éjszaka Pula mellett, egy csendes helyen fekvő, jó 3*-os szálloda kétágyas (pótágyazható), fürdőszobás szobáiban

Ellátás: félpanzió (büféreggeli, büfévacsora)

A programból: Zágráb, Rijeka (Fiume), Pula, Brioni-szigetek,Bale, Rovinj, Dvigrad, Limski-fjord, Poreč, Szlovén-Adria(Portorož, Piran, Koper, Hrastovlje), Belső-Isztria (Motovun,Hum), Opatija (Abbázia).

Részletes programleírásról érdeklődjenek irodánkban!

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 4 éjszakai szállást félpanzióval, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat.

Egyágyas felár: 14.900 Ft
Gyerekkedvezmény: 20.000 Ft (12 éves korig)
Betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás: 400 Ft/nap

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)