Cserben hagyott egy autós egy felboruló motorost

2021. július 22. csütörtök 17:30

Cserben hagyott egy autós egy felboruló motorost

Azért, hogy elkerülje az ütközést egy motoros egy szemből érkező autóssal, az útpadkára hajtott, majd felborult Hosszúhetény és Komló között. Az autós megállás nélkül továbbhajtott. 

 

 

 

 

 

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt. A rendelkezésre állok adatok alapján július 17-én 14 óra 30 perc körül a Komlót és Hosszúhetényt összekötő úton egy személygépjármű haladt Kövestető felől Komló-Zobákpuszta irányába.

A kőbánya kereszteződésénél eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol két motoros közlekedett. Közülük az egyik az ütközés elkerülése érdekében hirtelen fékezett, jobbra kormányozta a járművet, majd az útpadkára hajtott, és felborult.

Az autó sofőrje megállás nélkül továbbhajtott.


A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Forrás: BMRFK