Bunyó volt Alsószentmártonban, seprűnyél is előkerült

2021. október 03. vasárnap 10:59

Bunyó volt Alsószentmártonban, seprűnyél is előkerült

Tömegverekedés tört ki Alsószentmártonban, egy egész családot elő kellett állítani - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.


A rendőrségre arról érkezett bejelentés október 2-án, szombat délután, hogy Alsószentmártonban, az egyik ház előtt tömegverekedés tört ki, többen vernek egy nőt.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a sértett egy korábbi sérelem miatt az utcán összeszólalkozott egy nővel, majd annak anyjával is, aki a vitát oly módon gondolta rövidre zárni, hogy felvett egy seprűnyelet, és azzal kezdte ütni a sértettet. A verekedésbe aztán bekapcsolódott az anya másik lánya, majd kiegészültek az család férfitagjaival is. A sértettet végül öten vitték földre, aztán megérkeztek a szomszédok, és szétválasztották őket.

A rendőrök az eset kapcsán egy 51 éves férfit, annak 49 éves feleségét, továbbá 27 és 15 éves lányaikat és 16 éves fiukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt előállították a Siklósi Rendőrkapitányságra.

EQM - police.hu