Búcsúlevelet hagyott hátra Bogdán László, öngyilkossága okáról is írt Cserdi néhai polgármestere

2020. október 12. hétfő 11:21

Búcsúlevelet hagyott hátra Bogdán László, öngyilkossága okáról is írt Cserdi néhai polgármestere

Dr. Visegrádi Zoltán pécsi ügyvéd, Bogdán László családja, hozzátartozói képviseletében a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében az alábbiakról  tájékoztatta a sajtó képviselőit.

 

 

"Mint az már mindenki számára ismeretes, Bogdán László életének önkezével véget vetve, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halálával kapcsolatban mindenféle megalapozatlan összeesküvés elméletek, legendák születtek.

Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma.

Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni.

Hátrahagyott búcsúlevelében megnevezett egy személyt aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható.

Tény, hogy Bogdán László halálát követően a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el, hűtlen kezelés elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás jelenleg is tart, az ügyről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást a nyomozóhatóság nem kívánt adni, Bogdán László hozzátartozói pedig nyilvánvalóan nem bírnak tudomással az ügy részleteiről.

Bogdán László sajnálatos módon önmagát és családját megvédeni már nem tudja.

A fentiekre tekintettel nyomatékosan megkérjük a sajtó képviselőit, hogy Bogdán László hozzátartozóinak megkeresésétől, különböző találgatásoktól, feltételezésektől tartózkodni szíveskedjenek, ezzel is tiszteletben tartva az elhunyt és a gyászoló család akaratát."

EQM