Borvacsorával ünnepli névadója napját a Szent György Fogadó

2013. április 22. hétfő 21:57

Pénteken, április 26-án este fél héttől a Riczu-Stier Pincészet boraival köszönti a Szent György Fogadó névadója napját. Íme ajánlatuk:

A menüajánlat

Az előétel: Tatárbifsztek toscán kenyéren, amihez három különféle bort kóstolunk. 
Főétel vörösborhoz: Emeletes szarvas vagdalt sült burgonyával.
Desszert kétféle borhoz: Barackos bortorta.

Borok:
2012 -es Cimbora (Muscat Ottonel habzó bor)
2012-es Rosé
2009-es Cabernet Sauvignon
2009-es Villányi Cuvée
2009-es Birtokbor (cuvée)
2011-es Sárga Muskotály

A borvacsora ára: 3800 forint. Vegetáriánus vendégek fogadására is felkészültünk. Szeretettel várjuk jelentkezését!

Asztalfoglalás:
72-221 121
[email protected]