Berágott az asszonyra, szétverte a bútorokat, és még a tévét is kihajította az ablakon

2018. június 07. csütörtök 08:48

Berágott az asszonyra, szétverte a bútorokat, és még a tévét is kihajította az ablakon

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy pécsi férfi ellen, aki egy családi veszekedés során kidobta az ablakon a tévét az utcára. 


Az ügyészség közlése szerint a férfi idén tavasszal ittasan ment haza a város egyik társasházában lévő lakásukba, ahol a késő esti órákban veszekedni kezdett az élettársával.

Ordibált, szidalmazta élettársát, és a lakás csaknem összes bútorát összetörte, majd megragadta a szobában lévő tévékészüléket, és azt a a csukott ablakon keresztül az utcára dobta. Ez után még számos edényt, egyéb használati tárgyat, hűtőszekrényfiókot, élelmiszert is kihajított az utcára.

A kidobott tárgyak a ház melletti járdára estek, ahol senki nem tartózkodott, így szerencsére senki nem sérült meg, és a közelben parkoló autókban sem keletkezett kár.

A férfi erőszakos magatartása ugyanakkor alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, így ez a magatartás garázdaságnak minősül, amiért akár két év szabadságvesztés is kiszabható.

Forrás: Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség