Beindul a reptér? - Vasárnap gépekkel volt tele Pogány

2012. május 14. hétfő 20:20

Beindul a reptér? - Vasárnap gépekkel volt tele Pogány

Légi Marketing Alapot hoz létre a pogányi repülőtér felélesztésén munkálkodó Regionális Repülés Pécs elnevezésű civil mozgalom. A szervezet szakmai programját már elfogadta Csizi Péter alpolgármester, de pénzbeli támogatásról még nem tudtak megegyezni. Közben hétfőn gépekkel volt tele a kifutó - sajnos, ez manapság még ritkaságszámba megy.

A Regionális Repülés Pécs szervezet vezetője, Keszkenyős Imre küldte a cikkünkhöz csatolt fotót, amely vasárnap készült a pogányi reptéren. Mint a kísérőlevélben írta, ez is bizonyítja, hogy a regionális légi közlekedésnek létjogosultsága van.

„Ahhoz, hogy be tudjuk fejezni az elkezdett stratégiai munkánkat, az idei évre ötmilliós marketingtámogatásra van szükségünk" - fogalmazott.

„A regionális repülés elindítására vonatkozó ajánlatunk szakmai részét Csizi Péter alpolgármester elfogadta, de a költségtérítési támogatás mértékéről nem tudtunk megegyezni. Az eddigi munkát teljes egészében a saját zsebünkből finanszíroztuk". 

Keszkenyős Imre arra kéri a régióban élőket, támogassák az „Utasokat a Pécs-Pogányi repülőtérre - Légi Marketing Alap" létrehozását.