Baranyai rendőr, Pusch Szilárd az év körzeti megbízottja

2020. május 01. péntek 09:55

Baranyai rendőr, Pusch Szilárd az év körzeti megbízottja

A bükkösdi körzeti megbízott, Pusch Szilárd rendőr főtörzszászlós nyújtott munkájával kiemelkedő teljesítményt. 

 

 

Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át 2020. április 29-én az ORFK Teve utcai székházában a rendőrség napja alkalmából „Az év körzeti megbízottja" elismerést Pusch Szilárd rendőr főtörzszászlósnak, aki a Szigetvári Rendőrkapitányság Szentlőrinci Rendőrőrsén lát el szolgálatot.

A főtörzszászlós 1994 óta végez körzeti megbízotti tevékenységet, bükkösdi körzetéhez négy település tartozik. Körzete mindennapi történéseiről, eseményeiről mindig naprakész információkkal rendelkezik, helyismerete kiváló.

Az önkormányzatokkal, társadalmi-, és gazdálkodó szervezetekkel jó munkakapcsolatot alakított ki. Kapcsolatrendszere hatékony, amellyel folyamatos segítséget nyújt mind a bűnügyi, mind a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti szakterületen dolgozó kollégáknak.

A helyi általános iskolában bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet is folytat, iskolarendőrként figyelemmel kíséri a intézményben felmerülő problémákat, és azok megoldásában aktívan részt vesz.

A település nyugdíjas klubjában rendszeresen tart bűnmegelőzési előadásokat, sokat tesz az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzése érdekében.

Forrás: BMRFK