Akinek nem jutott jegy, szombaton a Petőfi TV-n megnézheti Rudán Joe jubileumi koncertjét

2019. február 14. csütörtök 08:42

Akinek nem jutott jegy, szombaton a Petőfi TV-n megnézheti Rudán Joe jubileumi koncertjét

Remek hangulatú koncertet tartott Rudán Joe zenészbarátaival még tavaly novemberben a pécsi Kodály Központban. A közmédiának köszönhetően szombaton azok is ízelítőt kaphatnak a hangulatból, akik élőben nem lehettek részesei az élménynek.

 

Az ötvenötödik életévét 2018-ban betöltő Rudán Joe jubileumi koncertet tartott novemberben a Kodály Központban. Az eseményen a jól ismert dalok, rockslágerek hangzottak el, de nem a megszokott stílusban: a jazz és a szimfonikus zene került előtérbe. Különleges élményben részesülhettek tehát azok a szerencsések, akik jegyhez jutottak.

Akik ott voltak, újra átélhetik ezt a hangulatot, aki pedig nem, hamarosan ízelítőt kaphatnak a színvonalas rendezvényből, az M2 Petőfi TV ugyanis február 16-án, szombaton 22.45-től műsorára tűzi a koncertről készített 85 perces összeállítást. A teljes 130 perces koncertanyag DVD-n és dupla CD-n jelenik majd meg márciusban.

A Kodály Központban Rudán Joe mások mellett Kalapács Józseffel, Varga Miklóssal, valamint a szigetvári Szívhúrosok zenekarral lépett színpadra.

Palotás Péter - Fotó: Zsombor Pál