Már a rajzfilmekben is támad az LMBTQ-propaganda

2021. december 04. szombat 12:42

Már a rajzfilmekben is támad az LMBTQ-propaganda

Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja - jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.


A kormánypárti politikus a videóban azt mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók, amelyek már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a nemük megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat.

A Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben - tette hozzá - a Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket. Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra - közölte a politikus.

"Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak" - hangsúlyozta Böröcz László.

Úgy folytatta, éppen ezért kérdeznek rá a népszavazáson arra, hogy "támogatja-e ön, kiskorú gyermekeknek a neme megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg".

"Mondjunk tehát együtt nemet a népszavazáson arra, hogy kiskorú gyermekeink számára nemük megváltoztatását bemutató médiatartalmak jelenhessenek meg" - biztatott a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

MTI - Fotó: pixabay.com