Az Új Színház művésze lesz Gregor Bernadett és Koncz Gábor

2012. február 13. hétfő 00:11

Az Új Színház művésze lesz Gregor Bernadett és Koncz Gábor

Dörner György sokat támadott társulatához szerződött Gregor Bernadett - írja a Bors.

Tiltakozás és tüntetés kísérte, hogy Dörner György kapta az Új Színház igazgatói székét. Míg Gáspár Sándor és Pokorny Lia elhagyta a társulatot, Koncz Gábor és Gregor Bernadett úgy döntött, csatlakozik, írja a Bors Online.

- Azért hívtuk meg Gregor Bernadettet, mert egyszerűen jó színésznő - mondta Dörner György.

A színésznő (képünkön), aki korábban a TV2 napi szappanoperáját is megjárta, azt mondja, több mint tíz éve ismeri az Új Színház művészeti vezetőjét, Pozsgai Zsoltot, akinek a személye számára garancia arra, hogy jó színházat csinálnak.

- A színésznek az a dolga, hogy játsszon, mindentől függetlenül. A magam részéről örülök a lehetőségnek, és bízom abban, hogy az a figyelem, ami a színház felé irányul, átcsap pozitív irányba - mondta Gregor Bernadett, aki nem fél attól, hogy döntése miatt más lesz a megítélése.

- Nem kell összekeverni a politikát a művészettel. Ez az egész egy felfújt történet. Számtalan színház van, ami a csőd felé tart, mégsem tüntetnek előtte. Ha lesz produktum, akkor lehet ítélkezni. Nem kaptam negatív kritikákat, sőt a kollégáim és a férjem is azt mondta, jól tettem, hogy elfogadtam a felkérést - magyarázta Gregor.

Forrás: Bors - Fotó: Playboy