Összeházasodik a csillárjával egy brit nő - Videó!

2021. április 19. hétfő 09:13

Összeházasodik a csillárjával egy brit nő - Videó!

Két éve jegyesek, most ügy döntött házastársul veszi a 93 éves csillárt a magát objektofilnek valló brit nő - tudhattuk meg a Channel 4 Steph's Packed Lunch című műsorából.  

 

 

Amanda Liberty meghívást kapott a Channel 4 Steph's Packed Lunch című műsorába, amiben a szerelemről és a kapcsolatokról volt szó.

A leedsi nő nyitott az objektofíliára, vagyis képes szerelmes érzelmeket táplálni egy tárgy felé.

Amanda a műsorban azt nyilatkozta, hogy nem tekinti őket olyan élettelen tárgyaknak, mint a legtöbb ember.

Amanda azt is elmondta, hogy először egy dobkészletbe volt szerelmes, és most azt tervezi, hogy hozzámegy egy Luminere nevű német csillárhoz.

A 93 éves csillárt először 2016-ban látta meg az Ebayen, amibe - elmondása szerint - azonnal szerelemes lett. Miután meglátta a csaknem száz éves csillárt, Amanda azt mondta, hogy „két hétig nem tudta kiverni a fejéből".

Ezután rendelte meg a csillárt, amit Németországból szállítottak az Angliában található Leeds nevű városba, ahol a lány él.

Arra a kérdésre, hogy miként fedezte fel a tárgyak iránti érzelmét, Amanda így válaszolt: „sokáig nem értettem, hogy őszinte legyek, de mindig elfogadtam magam, bár nem értettem".

Majd hozzátette, hogy emberek iránt nem képes ilyen érzelmeket táplálni, és erre példaként a japánokat hozta fel, ahol az animizmus, mint vallás jelen van, ami azt jelenti, hogy az emberek érzékelik a tárgyak energiáját, így érzelmi kötődést is képesek kialakítani velük.

Az alább látható videó még 2019-ben készült, amikor Amanda még csak tervezgette a házasságot a csillárral.
 

Forrás: hirado.hu