Liptai Claudia újra magára maradt, kedvese visszatért családjához

2011. december 11. vasárnap 13:06

Liptai Claudia újra magára maradt, kedvese visszatért családjához

Egy év lángolás felemésztette Liptai Claudiáék (38) szerelmét. Úgy tudjuk, B. Péter, a tévés szerkesztő visszaköltözött a feleségéhez és két gyermekéhez Dunakeszire - olvasható a Blikk online kiadásában.

Pedig olyan szépen indult minden. Liptai Claudia már túltette magát Daróczi Dávid elvesztésén, amikor életében felbukkant az új szerelem. Nem kellett messzire mennie, hiszen a férfi a mindennapjai részese volt.

Péter a Mokka szerkesztőjeként állandó munkakapcsolatban állt Claudiával. Többen már a tavaly nyári sárkányhajóversenyen érezték, hogy valami alakul közöttük, de hogy ez az ismertség pontosan hogyan vált szerelemmé, azt csak ők tudhatják.

A kapcsolat nem volt túl népszerű a közvélemény és a TV2-es munkatársak körében, hiszen: Liptai nős férfit szeret, akinek második gyermekével volt várandós a szerkesztő felesége, Viktória. Péter a botrány kirobbanása után egyetlen táskával költözött el a közös otthonból. Felesége nehezen tette túl magát a történteken, a férfi pedig a szomszédok elmondása szerint kerülte a konfliktusokat, és csak ritkán látogatott haza.

További részletek itt olvashatók.


Forrás: blikk.hu