Távozik Pécsről Elbert Gábor, a PMFC eddigi cégvezetője

2013. július 03. szerda 20:37

Távozik Pécsről Elbert Gábor, a PMFC eddigi cégvezetője

Tulajdonosi döntés született arról - írja szerda esti közleményében a labdarúgó klub - hogy távozik Elbert Gábor a PMFC-MATIAS cégvezetője.  

"Elbert Gábor egy éve a másik operatív vezető, Feleki Attila kérésére költözött Mecsekaljára. Legfőbb célja az volt, hogy németalföldi klubot építsen Pécsett, aminek szellemében próbált dolgozni.

Klubunk köszönetét fejezi ki Elbert Gábornak mindazért a munkáért, amit a PMFC-ért tett."

Mint már megírtuk, Matyi Dezső kemény költségcsökkentést vezetett be nemrég a PMFC-nél, mely több eddigi munkatárs álláshelyének megszüntetésével is együttjárt.

Elbert, aki a Gyurcsány-kormány sportszakállamtitkáraként is dolgozott (2008 júliusában szakmai kérdésekben összekülönbözött miniszterével, Gyenesei Istvánnal, ezért önként távozott - a szerk.) , az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában azt írta "a mai világban a tulajdonos szabadon dönthet arról, ami az övé és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Ne is várja senki tőlem, hogy egyetlen egy rossz szót mondjak a PMFC-ről, vagy a tulajdonosról. Szeretnék tartózkodni most a sajtószereplésektől is, hiszen néhány napja meghalt édesanyám, akit 10-én temetünk."

Archív képünkön Elbert Gábor Sándor Csikarral, a legendás futballcsillag 80. születésnapján.