Nem áll ki a Kaposvár a PMFC ellen, a Pécs kapja a három pontot

2020. november 22. vasárnap 14:15

Nem áll ki a Kaposvár a PMFC ellen, a Pécs kapja a három pontot

Bár még vasárnap délelőtt is úgy nézett ki, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-esei állhatnak ki a PMFC ellen, végül a Magyar Labdarúgó-szövetség jelezte, a Kaposvár nem áll ki az NB II-es bajnokira - számolt be a Nemzeti Sport Online.


A találkozót vasárnap 17 órai kezdettel tartották volna meg. A három pontot 3-0-s gólkülönbséggel a pécsiek kapták meg. A helyzet pikantériája, hogy a PMFC közleményben jelezte, szerették volna elfogadni a Rákóczi halasztási kérelmét, ám erre az MLSZ szabályai miatt nem volt lehetőség - számolt be az nso.hu oldal.

Várhidi Péter csapata akkor kért halasztást, amikor a keretből mindössze nyolc mezőnyjátékos és két kapus maradt egészséges. A PMFC a hivatalos honlapján közleményben reagált a Kaposvári Rákóczi kérésére.

Vasárnap kora délutánig tehát úgy tűnt, lesz meccs. Még akkor is, amikor a meccs előtti újabb tesztelés során további három játékos produkált pozitív Covid-19-mintát. A Rákóczi hivatalos honlapja is így készült. Mint a klub közleményére hivatkozva megírtuk, Várhidi helyett például Kostorják Zsolt ült volna le a kispadra, a pályán pedig az U19-es akadémisták kaptak volna lehetőséget - írja a Nemzeti Sport online kiadása.

Forrás: nso.hu - Fotó: pmfc.hu