Mindenki pályára léphet az MLSZ baranyai igazgatósága tornáján

2022. augusztus 29. hétfő 11:55

Mindenki pályára léphet az MLSZ baranyai igazgatósága tornáján

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága által tavaly elindított új kezdeményezése, amely focilehetőség biztosít kistelepüléseknek, kisközösségeknek, baráti társaságoknak.

 


A benevező csapatok három őszi és három tavaszi kispályás focitornán mérkőznek meg egymással és mérik össze futballtudásukat. A résztvevő csapatok részéről nincs szükség egyesület alapítására, kisközösségek, baráti társaságok is jelentkezhetnek.
Nem szükséges igazolás kiváltása, valamint sportorvosi engedély sem kell ahhoz, hogy valaki pályára léphessen, de a résztvevők az MLSZ révén biztosítva vannak.
Kikötés viszont, hogy a programban csak a versenyengedéllyel NEM rendelkezők vehetnek részt.


A program 3 korosztályban kerül kiírásra, 6-11, 12-15 éves korig és 16 éves kor felett.
A legfiatalabbaknál fiúk és lányok együtt szerepelhetnek, a többieknél csak fiúk, vagy csak lányok játszhatnak egy csapatban.

A mérkőzéseken a csapatok alapesetben 5+1 fősek, a pályaméret 20×40 méter, a kapuk 3×2 m-esek, de ezektől a résztvevők számától függően el lehet térni. A program szeptemberben indul, nevezni augusztustól lehet.

A részvétel ingyenes, nincs nevezési díj, az MLSZ BMI biztosítja a játékvezetőket és a pályát, a csapatoknak csak a tornákra történő eljutásról kell gondoskodniuk.

A résztvevő csapatok oklevél-, érem- és serlegdíjazásban a gólkirályok serlegdíjazásban részesülnek.
Az érdeklődők további információért Maml Zoltánt, az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság Grassroots-koordinátorát kereshetik.

Tel.: 30/141-0653, e-mail: [email protected]

 

MTI