Megerősítették: a Real Madrid és a Juventus volt horvát válogatott futballistája lesz a PMFC edzője

2014. november 24. hétfő 11:09

Megerősítették: a Real Madrid és a Juventus volt horvát válogatott futballistája lesz a PMFC edzője

Halász Gábor, a PMFC klubigazgatója egy perccel ezelőtt a Pécsi Újság.hu kérdésére megerősítette, Robert Jarni lesz a PMFC-Matias csapatának új vezetőedzője.

A hírt Horvátország legnagyobb bulvárlapja, a Vecernji List közölte először. Jarni edzőként eddig a Hajduk, az Istra és a Sarajevo alkalmazottja volt, játékosként azonban nagyobb hírnévnek örvendett.

Volt többek között a Real Madrid és a Juventus futballistája is, az 1998-as világbajnokságon pedig bronzérmet szerzett a horvát válogatottal (képünkön).

A Vecernji List szerint Jarni két és fél évre szóló szerződést kötött a piros-feketékkel. A vezető horvát bulvárlap tényként közli a megállapodást, és azt, hogy a felek már a papírmunkán is túl vannak.

A trénernek az lesz a feladata, hogy kivezesse a pécsi együttest - mely jelenleg az NB I. kiesőhelyén áll - a veszélyes zónából.

Munkatársunk kérdésére a hírt Halász Gábor, a PMFC klubigazgatója nem sokkal 11 után megerősítette, hozzátéve, hogy jelenleg a szerződés aláírására várnak, s ha ez megtörtént, hamarosan közleményt adnak ki az ügyben.