Kónyáék eldöntötték: háromgólos győzelmet aratott a PMFC a Vecsés ellenében

2017. szeptember 23. szombat 19:37

Kónyáék eldöntötték: háromgólos győzelmet aratott a PMFC a Vecsés ellenében

A Honvéd elleni kupameccset követően ismét hazai pályán játszhatott a PMFC, s a Vecsés elleni bajnokin az erőviszonyok ismeretében magabiztos pécsi győzelmet vártunk. Az is lett belőle, de meg kellett dolgozni ezért a sikerért. 

 

Az első félidőben hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, fölénybe került a Munkás. Idővel jöttek a helyzetek is, de ebben a negyvenöt percben sehogy sem sikerült az ellenfél kapujába találni. Az mondjuk biztos, hogy a vecsési kapus, Komora nem unatkozott, volt dolga bőven.

A szünet után is volt, háromszor azonban tehetetlennek bizonyult. Már eltelt a második félidő fele, amikor végre Kónya Kornél lövése utat talált a hálóba. S ha egyszer egy üzlet beindul! Nem sokkal később a testvér, Kónya Dávid iratkozott fel a gólszerzők közé, majd Rein öngóljával alakult ki a 3-0-s végeredmény.

A csapat tehát újabb sikert könyvelhetett el - zsinórban a harmadik győzelmét aratva.
NB III Közép-csoport, 7. forduló.

Pécs, PMFC Stadion, 600 néző. Vezette: Kovács Gábor Péter.

PMFC - Vecsési FC 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Kónya K. (67.), Kónya D. (78.), Rein (81. - öngól).
Sárga lap: Koller (56.), Horváth A. (62.), ill. Balázs (37.), Rein (45.), Salem (60.), Szalai (67.)

PMFC: Gőcze - Kónya K., Nagy J., Fellai, Szabó - Horváth A., Koller - Frank (Rácz, 69.), Wittrédi (Bata, 46.), Károly B. - Mojzer (Kónya D., 46.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Vecsési FC: Komora - Salem, Balázs, Borsi (Márki, 56.), Radnai (Tóth, 70.) Csiszár, Lajer, Csordás, Cseszlai (Tóth, 46.), Szalai, Rein. Vezetőedző: Simon Antal.

Forrás: PMFC