Egyelőre nem tudják, hány néző lehet a PMFC-Vasason

2020. november 04. szerda 08:34

Egyelőre nem tudják, hány néző lehet a PMFC-Vasason

Az éjféltől hatályba lépő rendelet már a szerdán 18:00 órakor kezdődő PMFC - Vasas FC NB II-es labdarúgó mérkőzésre is érvényes, s mivel a kellő biztonsági távolság megtartását a PMFC stadionjában csak az északi A-F jelzésű ülőhelyi főlelátón tudják megvalósítani, közölte a klub.

 

 

"Az állóhelyi B-közép, valamint a vendégszektor megnyitása kapcsán klubunk állásfoglalást kért a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, a hivatalos tájékoztatásig azonban fenntartjuk annak a lehetőségét is, hogy esetlegesen csak az ülőhelyei főtribün kerül megnyitásra, amelynek biztonságos befogadóképessége így maximum 960 főre csökken le.

A PMFC vezetősége ez esetben úgy is határozhat, hogy a beléptetésnél a PMFC bérletesei, valamint a meccsre már megváltott belépőjeggyel rendelkezők élveznek előnyt, a fennmaradó helyeket pedig ezt követően érkezési sorrendben értékesítjük. Ezzel egyidejűleg az elővételes jegyárusítást a klubházban határozatlan ideig felfüggesztjük!

Természetesen amint bővebb információkkal rendelkezünk, arról azonnal beszámoltunk hivatalos kommunikációs felületeinken. A PMFC- Vasas FC mérkőzést az angyalföldiek YouTube-csatornája élőben közvetíti, míg honlapunkon élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk.

Kérjük szurkolóink türelmét és megértését!"

MTI