Átadták az MLSZ baranyai igazgatóságának díjait

2019. szeptember 23. hétfő 11:42

Átadták az MLSZ baranyai igazgatóságának díjait

Szeptember elején az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága ünnepélyes Díjátadó keretében ismerte el idén is a baranyai labdarúgásban résztvevők teljesítményét, munkáját Pécsen a Laterum Hotel dísztermében. 

 

 

Az elmúlt évek hagyományait folytatva, az Igazgatóság elismerésben részesítette a 2018-2019. bajnoki év legsportszerűbb Baranya megyei csapatait, a bajnokságok gólkirályait, valamint hetedik alkalommal adta át a megyei utánpótlásban dolgozó edzők közül a "Baranya Megye Labdarúgó Utánpótlásáért" járó elismerését, amelyet idén Szabó Balázs érdemelt ki.

Az Igazgatóság idén is kiemelten jutalmazza a sportszerűségi verseny győztes csapatait, akik egyenként 50.000 Ft értékű sportszer támogatásban részesülnek.

Külön említést érdemel a Nagydobsza SE felnőtt csapata, akik idén már harmadszorra nyertek sportszerűségi versenyt.

Érdemes szemezgetni a gólkirályok között is, ahol "régi ismerősként" üdvözöltek Ladányi Patrikot, aki idén 132 gólt !! hintett az U16-ban, ill. érdemes kiemelni Péter Józsefet, aki tavaly "érkezett" haza majd 15 év ausztriai légióskodásból és mindjárt gólkirályként zárta a Megyei II. osztályt 39 évesen.

Forrás: baranya.mlsz.hu