A harmadik helyezett Gyirmót érkezik a PMFC-hez

2020. október 25. vasárnap 09:47

A harmadik helyezett Gyirmót érkezik a PMFC-hez

Nehéznek ígérkező mérkőzés vár a PMFC labdarúgócsapatára, amely az NB II-es tabella 3. helyén álló Gyirmót FC Győrt látja vendégül vasárnap 17 órától - olvasható a pmfc.hu oldalon.


- A három pontot el tudtuk hozni Szolnokról, de ez csak akkor ér sokat, ha hazai pályán egy jó és kiegyensúlyozott csapat ellen ismét be tudjuk bizonyítani, hogy győzelemre játszunk. Mindent megteszünk azért, hogy megörvendeztessük szurkolóinkat - nyilatkozta Vas László vezetőedző (képünkön) a PMFC honlapjának.

Csertői Aurél, a Gyirmót FC Győrt tavaly nyár óta irányító tréner szerint csapatának a maximumot kell nyújtania a pécsi megmérettetésen:

- A PMFC egy dinamikus játékot játszó csapat. Ebben az osztályban nincs nagy különbség az együttesek között, ezért minden mérkőzés háromesélyes, így a vasárnapi is. Úgy gondolom, nehéz meccs lesz, és a maximumot kell nyújtanunk a siker érdekében.


A legfrissebb kormányrendelet szerint már a szabadtéri rendezvényeken és sportrendezvényeken is kötelező a szájmaszk viselése, így ez a szabály természetesen a PMFC - Gyirmót FC Győr mérkőzésre is érvényes.

EQM - pmfc.hu - Fotó: pmfc.hu/Kurdi József