Ugrott a biznisz, elkapták a vajszlói drogdílert

2020. július 05. vasárnap 09:24

Ugrott a biznisz, elkapták a vajszlói drogdílert

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a vajszlói férfinak az ügyében, akinek a gépkocsijában, illetve a lakásán több mint három kilogramm kábítószert találtak.


Kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 40 éves vajszlói férfi ellen - számolt be a police.hu oldal.

A személygépkocsival közlekedő férfit tavaly októberben igazoltatták a rendőrök Vajszló belterületén. A gépkocsi átvizsgálása során a csomagtartóban bruttó 464 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak, majd foglaltak le a rendőrök. A férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, a lakásán megtartott kutatás alkalmával pedig további bruttó 2611 gramm kábítószer gyanúját keltő anyag került elő, amelyet szintén lefoglaltak a nyomozók. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A bűncselekménnyel összefüggésben kábítószer birtoklása miatt nyomozott a rendőrkapitányság egy 33 és egy 32 éves csányoszrói, egy 28 éves vajszlói és egy 22 éves kórósi férfi ellen. A négy férfi kábítószert vásárolt a 40 éves vajszlói férfitól, majd el is fogyasztották azt, amelyet a velük szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is igazolt.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

EQM - police.hu - Fotó: pixabay.com