Több balesethez is riasztották hétvégén a tűzoltókat

2018. szeptember 17. hétfő 14:36

Több balesethez is riasztották hétvégén a tűzoltókat

Három alkalommal a pécsi, egyszer a szigetvári tűzoltóknak kellett vonulniuk műszaki mentésekhez a hétvége alatt. 

 

Letért az úttestről és árokba csapódott egy személyautó a 6-os főúton, Pécs belterületén, a Pécsváradi úton péntek délután. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A műszaki mentés idejére félpályán haladt a forgalom.

Szombat reggel a Pécs, Táncsics utca és Rózsa utca kereszteződésében három személygépkocsi ütközött össze, a baleset következtében két ember könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A város hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, akik áramtalanították az autókat.

Lesodródott az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd felborult és egy családi ház udvarán a tetején állt meg egy személyautó Bogádon, a Kossuth utcában szombat délelőtt. Műszaki mentés céljából a pécsi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik áramtalanították a járművet. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Vasárnap délután villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetváron a 6-os számú főút elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében egy felnőtt és egy gyermek könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A szigetvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

 

Képünk illusztráció.

BMKI - Fotó: pixabay