Pszichoaktív szerekkel roncsolták vásárlóikat a pécsi dílerek

2021. április 18. vasárnap 13:38

Pszichoaktív szerekkel roncsolták vásárlóikat a pécsi dílerek

Egy pécsi férfi két albérlőjével árulta a drogot Pécsett, a rendőrök elfogták őket.

A nyomozók április 16-án, pénteken gyanúsítottként hallgattak ki egy 49 éves pécsi férfit, valamint egy 33 éves pécsi és egy 22 éves komlói nőt - számolt be az esetről vasárnap a police.hu oldal.

A megalapozott gyanú szerint a két nő április elején odaköltözött a férfi házába, majd új pszichoaktív anyagok értékesítésében segítettek neki. A férfi egyeztetett a vásárlókkal, majd az előre elkészített csomagokat a két nő vitte el a megbeszélt helyszínekre, ahol pénzért cserébe átadták azokat a megrendelőknek.

A rendőrök a 33 éves nőt - akinél alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat találtak - Pécsett, az utcán, míg 22 éves barátnőjét és a férfit a lakásukon fogták el. A házban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók bruttó 115 gramm kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot, valamint készpénzt találtak és foglaltak le.

A férfit március 17-én szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, mert egy igazoltatás során nála is alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat találtak.

EQM - police.hu