Pécsi Fidesz-frakció: Gyurcsány jelöltje a hazugság oldalán áll

2019. március 27. szerda 11:00

Frissítve: 2019. március 28. csütörtök 08:23

Közleményt adott ki szerdán délelőtt Decsi István a Fidesz Önkormányzati Frakciójának vezetője, amelyben többek között az áll, "hogy a francia többségi tulajdonban lévő pécsi hőerőmű azóta már - ki tudja miért - távozott vezetője azt próbálja elhitetni a pécsiekkel, hogy független". Péterffy Attila szerdán este reagált.

 

Nemcsak egy Pécs méretű település, de egy kisebb falu vezetésére is alkalmatlan lenne a hazugság és az átverés oldalán álló Péterffy Attila, a Gyurcsány-párt és a szocialisták pécsi polgármesterjelöltje.  

 

 

A francia többségi tulajdonban lévő pécsi hőerőmű azóta már - ki tudja miért - távozott vezetője azt próbálja elhitetni a pécsiekkel, hogy független.

Ugyan még el sem kezdődött az önkormányzati választások előtti kampány, máris kiderült: Péterffy Gyurcsány Ferenc egyik legjobb tanítványa. Nem számítanak neki a tények, viszont trükkök százait vonultatja fel már most.

Pécs megmentőjeként igyekszik lefesteni magát, miközben a pécsi hőerőmű vezetőjeként szolgálhatta volna az itt élőket, ő azonban csak a külföldi tulajdonosokért tett meg mindent. Független jelöltként árulja magát, miközben valójában a bukott baloldal, az MSZP és a Gyurcsány-párt támogatását élvezi.

Rendszeresen kampány-megbeszéléseket hív össze, egyeztet velük. Az emberek félelmére játszva igyekszik azt a látszatot kelteni, mintha a kormány atomtemetőt akarna létesítene Pécsett, holott az igazság az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök már 2015-ben leszögezte: a pécsi emberek nélkül nem lehet dönteni, s az lesz, amit a pécsiek akarnak.

Péterffy Attila már az első leckénél lebukott: a pénzért és a hatalomért mindenre képes lehet", olvasható a közleményben.

Péterffy Attila szerdán este levélben reagált:

"Amíg azért támadják az embert, mert egy saját maga által választott irányba halad, addig nincs probléma, hiszen ez azt is igazolja, hogy a helyes úton jár. Ha elfogy a támadás, akkor meg kell vizsgálni, hogy az ellenfelek fogytak el vagy mi járunk az ő útjukon. Tudom, hogy ez utóbbi velem nem fordulhat elő, úgyhogy várom a további támadásaikat.


Engedelmükkel, amíg önök újabb, nevetséges vádak kiötlésén törik a
fejüket, addig én azon dolgozom, hogy előkészíthessem a város életének
jobbá tételét", írta  Péterffy Attila.

 

EQM