Oázis: Pécsett is várja vásárlóit hazánk leggazdagabb kínálatú, pálmafás logójáról jól ismert kertészet

2021. május 16. vasárnap 07:26

Oázis: Pécsett is várja vásárlóit hazánk leggazdagabb kínálatú, pálmafás logójáról jól ismert kertészet

A virágkedvelők, az igényesen kertet alakítók paradicsoma az Oázis Kertészet, melynek páratlanul gazdag növénykínálatából immár a megyeszékhelyen is válogathatnak a vásárlók. Hazánk legnagyobb szobanövény- és jelentős faiskolai árukészletével, a növényekhez tartozó olyan kiegészítőkkel, mint a cserepek, földek, tápoldatok, szerszámok, valamint a dekorációs kellékek felsorakoztatásával az országban huszonhatodik áruházát nyitotta meg Pécsett az Oázis. 

 

Nincs ember, akit nem varázsol el az ámulatba ejtő választék, a zöld környezet, a jellegzetes, pálmafás logó hirdette kertészetek bármelyike, melyek mindegyike száz százalékban magyar családi tulajdonban működő cégcsoport.


Az Oázis dolgozói hazánkban az 1987-es alapítás óta arra törekednek, hogy a látogatóiknak élmény legyen a vásárlás. Az áruházaikban szakképzett eladóktól kaphatnak növényvédelmi-, ápolási tanácsot, külön figyelmet fordítanak a fogyatékkal élők kiszolgálására és minden üzletük akadálymentes.

Termékskálájuk alakításában a hazai árut részesítik előnyben, így a szezonális balkonnövények, a földlabdás- és konténeres faiskolai kínálatuk csakúgy, mint a keresett, saját márkás termékeik, mind hazai készítésű és beszerzésű.

Ugyanakkor a különleges növények kedvelőire gondolva Hollandiából és Dániából szobanövényeket, Szicíliából mediterrán növényeket, az Észak-Olasz Pistoia környékéről pedig egyedi örökzöldeket, pálmákat szereznek be az áruházaik.

Jelentős kereskedelmi tevékenységet folytat a cégcsoport viszonteladókkal. Önálló nagykereskedelmi egységeik beltéri és faiskolai dísznövényeket, növénytartókat és gyepszőnyeget forgalmaznak, folyamatosan ellátva kiskereskedelmi üzletláncukat, melyek elsősorban virág- és ajándékboltok, kertészeti áruházak, faiskolák és kertészeti szolgáltatók.

Az Oázis Kertészet cégcsoportja aktív segítője a magyar sportéletnek, 2000 óta a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója, s joggal büszkék arra, hogy hazai és nemzetközi jószolgálati szervezetekkel karöltve segítik a rászorulókat.

(X)