Nem lesz víz Kertváros egy részében délelőtt

2022. október 28. péntek 09:20

Nem lesz víz Kertváros egy részében délelőtt

Meghibásodott a Kertváros egy részét ellátó fővezeték a II. János Pál út mentén, emiatt Postavölgy teljes területén vízhiány várható az elkövetkező órákban. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei vízkormányzással, üzemállapot változtatásokkal csökkentették a szolgáltatáskieséssel érintett terület nagyságát, azonban Kertváros legmagasabban fekvő részein, a több emeletes épületek felső szintjein is előfordulhat nyomásesés, átmeneti vízhiány, közölte a szolgáltató. 

 

 

 

A PÉTÁV Kft. több hőközpontja is a jelzett területen található, ezért a távfűtéses épületek esetében a használati melegvíz-ellátást is érintheti a szolgáltatás akadozása.

A 300 milliméter átmérőjű PVC vezetéken 4 méter mélyen, nehezen hozzáférhető helyen keletkezett a hiba. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. két csapattal dolgozik annak érdekében, hogy minél gyorsabban helyreálljon a szolgáltatás.

Délutánra várhatóan újra zavartalan lesz az ellátás.

Addig az érintett területen tartályautó biztosítja az ivóvizet, aktuális útvonaláról a diszpécserszolgálattól kérhető tájékoztatás (telefon: 72/421-799).

EQM