Mellár Tamásék továbbra is közösséget vállalnak Ágoston Andreával

2019. augusztus 26. hétfő 09:12

Mellár Tamásék továbbra is közösséget vállalnak Ágoston Andreával

Amint arról beszámoltunk , a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje, Ágoston Andrea a kormányfőt egy sírgödörbe belökve ábrázoló fényképet is megosztott közösségi oldalán. A kirobbant botrány kapcsán az egyesület vezetője, Mellár Tamás közleményt adott ki, amelyben ugyan elnézést kérnek azoktól, akiket megbántott a jelöltjük, ám ezzel az ügyet lezártnak tekintik, azaz továbbra is kiállnak Ágoston Andrea mellett.

Mellár Tamás professzor fő támogatója már korábban is válogatott trágárságairól vált ismertté, többek között nemrég azt írta, hogy szerinte „irigylésre méltóan szellemes" a várandós kismamákat ellőrobotnak nevezni, de ő volt az, aki rendőröket küldött a k..va anyjukba, vagy éppen újságírókat a pi..ába azért, mert nem azt írták, amit ő gondolt.

Ágoston Andrea azonban Orbán Viktor miniszterelnök halálával kapcsolatosan is többször posztolt.

A közösségi oldalán megosztott például olyan felvételt, amin a kormányfőt úgy ábrázolják, hogy egy sírgödörből próbál kijönni, miután a felette állók belökték. A képre azt is írták: „Nix ugribugri, Viktor. előbb a vádlottak padja".

Mellár Tamás a botrány kapcsán vasárnap közleményt adott ki. 

Ebben többek között az olvasható, "hogy a mai helyzetben harcolni csak szenvedélyesen lehet, de nem válhatunk olyanokká, mint az ellenfeleink. Andrea az egyik legnagyobb harcos közöttünk, de előfordulhatott a múltban olyan sajnálatos eset, amely során túllépte a jó ízlés határát.

A Fidesz pécsi elnöksége az elmúlt hetekben Péterffy Attilát ért nemtelen és hazug támadások esetében rendre néma maradt, azonban mi Pécshez méltó kampányt kívánunk folytatni a továbbiakban is, így Andrea közösségi médiában tett megjegyzése miatt, minden olyan polgárt, akit megsértett, megkövetünk, tőlük elnézést kérünk.

Ugyanakkor viszont elvárjuk, hogy a Fidesz pécsi elnöksége is hasonlóan cselekedjen az elmúlt hetek hazugságai miatt.

Képviselőjelöltünk konkrét ügyét ezzel lezártnak tekintjük."

 

 

EQM