Melegnek indult, de aztán nagyon forró lett a légyott: porral oltó is előkerült

2018. december 11. kedd 13:31

Melegnek indult, de aztán nagyon forró lett a légyott: porral oltó is előkerült
A Pécsi Törvényszék kedden kihirdetett ítéletével jogerősen négy 4 év börtönre enyhítette annak a férfinek a büntetését, aki prostituáltként rátámadt egyik ügyfelére.

 

A Pécs Törvényszék közlése szerint két esztendeje, egy téli napon autójával körözve egy férfi - információink szerint - azonos nemű prostituált után kutatott alkalmi szexuális kapcsolatot keresve.

Miután sikerrel járt, a prostituálttal a megbeszéltek alapján egy erdős, sötétebb részre hajtott. Miután kielégítette, a prostituált kérte a pénzét, amit a fizetés után kevesellt, ezért kirántotta a gépjármű indítókulcsát, s megfenyegette a férfit, hogyha nem ad több pénzt, akkor megöli.

A férfi odaadta azt a pár száz forintot, amit a hamutartóban talált, ám ez is kevés volt a prostituáltnak. Elővett a táskájából egy porral oltó készüléket, a férfire fogta, s azt mondta, ha nem kap több pénzt, el is fogja ásni.

Ekkor a prostituált ráfújt a férfire a porral oltó készülékkel, megrongálta az autót, majd dulakodni kezdtek. A férfi végül felajánlotta pénztárcája tartalmát, majd magára tudta zárni az ajtót, s riasztotta a rendőrséget.

 

Forrás: Pécsi Törvényszék - Fotó: Pixabay