Meglepő és még mulatságos is: Szakács László szerint Csizi Péter Soros pécsi ügynöke

2018. március 19. hétfő 16:21

Meglepő és még mulatságos is: Szakács László szerint Csizi Péter Soros pécsi ügynöke

A szocialista Szakács László hétfőn Pécsett tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Csizi Péter Soros György pécsi ügynöke, s a Fidesz hajtja végre a Soros-tervet azzal, hogy már „egy komlónyi migráns" érkezett az országba. A Fidesz pécsi szervezete szerint Szakács László ismét hazudott. 


Sajtótájékoztatót tartott hétfőn délelőtt Pécsett Szakács László (képünkön), az MSZP országgyűlési képviselője. Többek között arról beszélt, hogy a jobboldali sajtó egyetlen kérdést tesz fel az ellenzéki oldal jelöltjeinek, jelesül, hogy hány migránst engednének be. Hozzátette, ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel a sajtó Mellár Tamásnak (a baranyai 1-es választókerültben induló, magát függetlennek mondó jelöltnek.)

Szakács szerint viszont eddig Orbán Viktor és a Fidesz-kormány fogadott be menekülteket, letelepedési kötvénnyel 20 ezer, „egy komlónyi migráns" érkezett. „Itt, Pécsett csak Csizi Péter Soros György ügynöke, s a Fidesz hajtja végre Soros tervét, mondta a szocialista politikus.

A Fidesz Pécsi Szervezete közleményt adott ki. Ebben azt írták, hogy "Szakács László, a szocialisták képviselője ismét sajtótájékoztatón hazudott, megpróbálta félrevezetni az embereket és valótlanságokat állított a migrációról, a határzárról.

A szocialisták kétségbeesetten kapálóznak, kiabálnak és mocskolódnak.

Magyarországon kizárólag a Fidesz-KDNP képvisel érthető és változatlan álláspontot a migráció kapcsán. Álláspontja kézzel fogható a határzár és az elmúlt években tett intézkedések képében.

Szakács Lászlónak arra a kérdésre kell választ adnia, miért hazudik és miért mocskolódik."


M. B. - Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI