Mediterrán hajóút 92.500 Ft/fő! Hihetetlen rulett akció!

2014. március 17. hétfő 18:30

Mediterrán hajóút 92.500 Ft/fő! Hihetetlen rulett akció!

Ha nem tudja merre menne, az MSC segít benne. Válasszon irányt, és a többit hagyja az MSC Hajótársaságra! Kelet-, vagy Nyugat - Mediterrán hajóút. Foglalási időszak március 17-27. 

További információk, foglalás

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Nyugat - vagy Kelet - Mediterrán hajóút (8 nap/7 éj)
Lehetséges indulási kikötő: Velence vagy Genova

Lehetséges hajók Nyugat-Mediterrán hajóúton:
MSC MUSICA
MSC SPLENDIDA

Lehetséges hajók Kelet-Mediterrán hajóúton:
MSC PREZIOSA
MSC FANTASIA

Lehetséges indulási időpontok: 2014. Április 12.,13.
Belső/ Ablakos/ Balkonos kabinban: 92.500,-Ft/fő
Kikötői illeték: 38.000,-Ft/fő

Az akció a szabad helyek függvényében él, az akciót a hajótársaság bármikor visszavonhatja!

Akció részletei/feltételei:
Indulási kikötő választása lehetséges, itt megadhatja, hogy Kelet-, vagy Nyugat - Mediterrán hajóútra kíván utazni, viszont az indulási időpontot, útvonalat és kabinkategóriát a hajótársaság adja meg 7 nappal az indulás előtt!
Az utazáshoz mindenképpen érvényes útlevél szükséges, amelynek 6 hónapig a visszaút dátumától érvényesnek kell lenni. ( A hajóút olyan kikötőket is érinthet, amelyeknél szükséges az érvényes útlevél, amelyet a hajótársaság a felszálláskor kér!)
Italcsomagokat, fakultatív kirándulásokat, parkolást csak a már fixen visszaigazolt útvonal és időpont után lehetséges!
Gyermek pótágyon 18 éves korig, 2 felnőttel egy kabinban elhelyezve ingyenes, csak kikötői illeték fizetendő. Pótágyazható kabinok korlátozott számban lekérésre állnak rendelkezésre.
A hajótársaság a kabinváltoztatás és útvonal változtatás jogát fenntartja!

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában, teljes ellátást, korlátozott italfogyasztást, sport és szórakoztató létesítmények használatát.

A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe jutás költségét, javasolt borravalót:7 EUR/fő/éj, fakultatív kirándulásokat, italok árait, kikötői illetéket, személyre szabott szolgáltatásokat, személyes kiadásokat, wellness-, fitness-létesítmények használatát, sztornóbiztosítást: 1,8%, BBP biztosítást, parkolást, transzfert.

Az akciós árak 2014. Március 17-27. közötti foglalás esetén érvényesek, a szabad helyek függvényében, a hajótársaság fenntartja a jogot, az akció felfüggesztésére. A hajótársaság a kabinváltozatás jogát a foglalt kategórián belül fenntartja. Névmódosítás nem lehetséges.

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája)