Mátyás napi borvacsora pénteken a Szent György Fogadóban
2014. február 26. szerda 11:19
Mátyás napi borvacsora és kóstoló Makkos Lajos borásszal pénteken este hétkor a Szent György Fogadóban - Hotel, Étterem és Kávézó.
A kóstoló:
Olaszrizling 2013
Rajnai Rizling 2013
Sauvignon Blanc 2013
Rozé 2013
Merlot 2010
Cabernet Franc 2010
A vacsorához: Cabernet Franc Barrique 2010
Desszerthez: Tramini 2011
Az ételek:
A kóstoláshoz: Hurkás ínyencfalatkák Háromféle hurka, magos bagetten, különböző ízesítéssel.
A főétel: Csülkös káposzta, hagymán pirított, szalonnás krumpli gombóccal
A desszert: Almásfánk, pikáns vanília sodóval
A húsmentesen étkezőknek:
A kóstoláshoz: Krémes bagettek: zöldfűszeres, túrós, sajtos
A főétel:
Kéksajt krémmel töltött grillezett gomba karottás rizottóval
vagy
Baboskáposzta, krumpli gombóccal
Asztalfoglalás a +36/72-221-121 számon vagy az [email protected] címen!
Jó szórakozást és jó étvágyat kívánunk!
A borvacsora ára: 4500.-/fő
A kóstoló:2500.-/fő
A vacsora: 3000.-/fő
Facebook box
Megosztás
Mások most ezeket a cikkeket olvassák
- Megpördült, majd az útpadkának...
- Jön a Szilveszteri Szuperlottó 7...
- Forradalmi műtét a PTE Klinikai...
- Így tartanak nyitva télen a nemzeti...
- Ma és kedden is megcsodálhatjuk a...
- Ne legyen határtalan a türelem a...
- Vicze Csilla szerint Péterffy Attila...
- Fagy, köd, ónos szitálás: ez vár ránk...
- Faragott kettős kereszt emlékeztet a...
- Pécsi gyalogosgázolás szemtanúit...

