Már megvásárolhatók a bérletek a PNSZ-be

2019. május 13. hétfő 16:51

Már megvásárolhatók a bérletek a PNSZ-be

A Pécsi Nemzeti Színház hétfőn 13 órakor megkezdte a 2019/2020 évadra szóló bérletek árusítását. Elsőként Páva Zsolt, Pécs város polgármestere és dr. Őri László, Pécs város alpolgármestere váltották meg bérleteiket.  

 

Az előbérletezés időszakában, június 28-ig a színház nézői kedvezményes áron vásárolhatják vagy hosszabbíthatják meg bérleteiket. A Pécsi Nemzeti Színház az online vásárolt bérletekre is kedvezményt biztosít, augusztus 14-ig.

A bérletek árusításának megkezdésével egyidőben elindult a Pécsi Nemzeti Színház megújult honlapja, amelynek felületén mindig aktuális hírek és műsor várja a látogatókat.

A Pécsi Nemzeti Színház nagyszínház termében a nyári szünet alatt a teljes színpaddeszkázat cserére kerül, amely felújítási munkálatokhoz a baranyai megyeszékhely önkormányzata 20 millió forintos forrást biztosít.

A mai sajtónyilvános eseményen Uhrik Teodóra, a Pécsi Balett ügyvezetője jelentette be a XIII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó programját, amelyre a jegyárusítás is elindult az előbérletezéssel egy időben.

A színházbérletek tulajdonosai 20% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Tánctalálkozó előadásaira a Pécsi Nemzeti Színház jegypénztárában.

A rendezvény részletes programja elérhető a tanctalalkozo.hu oldalon, az előadásokra jegyek vásárolhatók a pnsz.jegy.hu felületén.



Forrás: PNSZ - Fotó: Müller Andrea