Kréta 49.990 Ft/főtől

2014. március 11. kedd 18:30

Kréta 49.990 Ft/főtől

7 éjszaka 2014. június 18. és 25. között. Szállás apartmanban önellátással. Utazás repülővel. 

További információk, foglalás

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Kostas and Niki Apartman:

Fekvése: Stalis, a fővárostól 30 km-re, keletre található vidám, közkedvelt üdülőhely, festői környezetben fekszik. A hamisítatlan görög hangulatú mozgalmas nyaralóhelyen, sok bevásárlási és szórakozási lehetőség található, végtelenül hosszú sétálóutcával. A városka homokos tengerpartja tiszta és gondozott, lassan mélyülő. A modern kétszintes apartmanház közvetlenül a tengerparti sétány mentén található szemben a mélykék tengerrel. A sziklás, kavicsos part pár lépésnyire, a lassan mélyülő homokos strand és a város központja a háztól kb. 400 méterre rövid sétatávolságnyira fekszik.

Szobák: minden stúdió (2-3 fős) praktikusan berendezett, konyhával (a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva), fürdőszobás zuhanyzóval, hűtővel és vízforralóval felszerelt. A szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldre vagy tengerre néző kilátással. Az apartmanok (4 fős) hasonló felszereltséggel, tágasabbak, egy hálószobával és nappalival (kihúzható dívánnyal) rendelkeznek. Felár ellenében légkondicionálás és széfbérlés a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: bár, terasz, takarítás, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, internetezési lehetőség (térítésmentes WiFi).

Sport és szórakozás: a közeli strandon vízisport-lehetőségek, Stalis központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Ellátás: önellátás. Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Közelben szupermarket. Fakultatív étkezési lehetőség a szemközti tavernában.

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája)