Kozármislenyi Fidesz: léptessék vissza a más halálát kívánó jelöltet

2019. szeptember 30. hétfő 14:59

A mai napon a sajtóban megjelent hír szerint , Kozármislenyben Biró Károly polgármester „I love Misleny" csapatában képviselőjelöltként induló Szabadkai Károly minősíthetetlen, mindenkit felháborító stílusban kívánja politikai ellenfeleik halálát. A cikk szerint a mostani kampányban magát függetlennek mondó, ám erősen Jobbik szimpatizáns jelölt nyilvános megosztásaival egyértelműen azt üzente: aki fideszes, annak készíteni kellene a kötelet vagy éppen szakadékba kellene rúgni. Ennek kapcsán a Fidesz közleményt adott ki:

 

 

"A Fidesz Kozármislenyi Csoportja felszólítja Biró Károly polgármestert, hogy haladéktalanul léptesse vissza képviselőjelöltjét! Emlékeztetjük Biró Károlyt, hogy pár hete ő kérte a Kozármislenyi Fideszt, hogy határolódjon el egy helyieket érintő cselekedettől, amit elnökségünk még aznap meg is tett. Ugyanezen elv alapján, most Biró Károlyon a sor. A Fideszt közismerten durva kifejezésekkel illető polgármestertől elvárjuk, hogy parancsoljon megálljt a politikai alapon másik ember halálát kívánó stílusnak és magatartásnak minden kozármislenyi fórumon!

Biró Károly azonnal léptesse vissza saját jelöltjét, Szabadkai Károlyt! Amennyiben ez a gesztus késik vagy netán elmarad, úgy Biró Károly nyíltan közösséget vállal a gyűlöletkeltő, mások elpusztítását kilátásba helyező kozármislenyi politikai stílussal."